Je bent hier > Producten/Diensten > Verzekeringen > Verenigingen & vzw's > Verenigingen & vzw's Cover      
   

Verenigingen & vzw's Cover
 

Verenigingen, hobby- en sportclubs, … en zelfs vzw’s zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Een sport beoefenen of deelnemen aan culturele activiteiten kan heel ontspannend zijn, en is vaak een perfecte uitlaatklep voor stress.  Maar wat gebeurt er als een van de leden schade veroorzaakt waarvoor hijzelf, de vereniging of het bestuur aansprakelijk kunnen worden gesteld ? Wat gebeurt er als leden gewond raken tijdens een activiteit?

 

Een goede verzekering is dus een must. Zowel de verantwoordelijken (organisatoren, bestuursleden, ...) als de leden moeten beschermd worden tegen de risico's die inherent zijn aan hun activiteit.

 

En dan is er nog een juridisch onderscheid tussen vb een feitelijke verenigingen of vzw!  Sommigen zijn namelijk wettelijk gehouden tot het afsluiten van een Burgerlijke Aansprakelijkheid van de organisatie + een Burgerlijke Aansprakelijkheid van de vrijwilliger voor schade aan de organisatie, aan de persoon die men helpt, aan andere vrijwilligers of derden tijdens de activiteiten en op weg van en naar.

 

Voor elke type vereniging kunnen wij een aangepaste verzekering aanbieden, dankzij de globale polis Verenigingen en VZW’s Cover!  Een totaal verzekeringsaanbod, met de nodige aandacht voor de wettelijke problematiek van verenigingen.  Je kiest zelf welke dekkingen je uit dit pakket wenst: alles op maat van jouw organisatie!

 
 
 
 

 
 
 
 
   
   
   
    Disclaimer | Privacy Charter | Belangenconflict | Duurzaamheid | Verbonden agent van DVV Verzekeringen
© 2003 - 2023 DVV Zakenkantoor BV - dvvzakenkantoor@dvv.be | Webdesign R-eBus