Je bent hier > Wie zijn wij > Wat doen wij      
   

Wat doen wij
 
Wij willen blije klanten:
 
De cliŽnt staat centraal. Dit is geen loze belofte, maar een feit. Wij begeleiden je vanaf het eerste contact en bieden je onze totaalservice aan. Een sterk georganiseerd, professioneel en dynamisch team biedt kwaliteit en service aan aan gezinnen, zelfstandigen, KMO's en organisaties. Wij 'springen' voor onze klanten ... en staan dan ook voor
 
Een vertrouwenspersoon, dat willen wij zijn:
 
Door constante bijscholing, specialisatie en opleiding wordt de ervaring steeds gedeeld en overgedragen, zodat je een team van experten tot je beschikking hebt.
 
Wij geven je deskundig advies op het gebied van verzekeringen, beleggingen, leningen, fiscaliteit. Op vlak van schade begeleiden we je van de eerste tot de laatste stap.
 
Verzekeringen van hoge kwaliteit:
 
Wij stemmen jouw verzekeringspakket perfect af op jou en je behoeften. Wij leggen de nadruk op kwaliteit, zonder de prijs uit het oog te verliezen. Er zijn altijd maatschappijen die 'goedkoper' zijn, maar goede service kan je maar geven als ook de betreffende verzekeringsmaatschappij aan dit aspect belang hecht. Een goede relatie met een maatschappij geeft ons als kantoor ook meer mogelijkheden.
 
Als exclusieve Verbonden agent van DVV Verzekeringen (DVV verzekeringen is een handelsbenaming van Belins NV, verzekeringsmaatschappij toegelaten onder code 0037), hebben we ook de mogelijkheid om op andere maatschappijen beroep te doen (dit in samenwerking met VDL interass, FSMA 023450 A). Dit geeft ons de kans om op de verzekeringsmarkt op zoek te gaan naar de verzekeringsoplossing die het best bij jou past, zowel het soort contract als de prijs-kwaliteit.
 
 
Schadebijstand van bij de aangifte tot bij de uitbetaling:
 
Bij schade sta je niet alleen! Wij zijn geen kantoor dat je de papieren meegeeft en je aan je lot overlaat: NEEN!
  • Nadat wij op de hoogte zijn gebracht van je geleden schade en een bezoek nodig blijkt te zijn, komen wij graag ter plaatse om de omvang van de schade te bepalen. Trouwens, doordat we 24 uur op 24 uur bereikbaar zijn, kunnen we je - op het moment van het schadegeval - reeds telefonisch bijstaan en de nodige informatie meedelen wat je te doen staat.
  • Wij zorgen voor een vlotte samenstelling van het volledige dossier, dit om nodeloze vertragingen te vermijden. Wij bezorgen en helpen je met de nodige documenten (schade-aangifte, bestekken, gegevens tegenpartij opvragen, ...). Wij stellen indien nodig de juiste expert aan voor schatting van de schade en zijn ook steeds persoonlijk aanwezig bij de expertise (behalve bij autoschade). Wens je dat wij de herstelling (in natura) regelen, geen probleem !
  • Wij volgen stipt de briefwisseling en communicaties op tussen alle betrokken partijen. Wij noteren elke stap in het dossier (brieven, telefoons, bezoeken, ...) zodat wij je ten allen tijde kunnen informeren over de stand van zaken. Dit gebeurt op een actieve manier. Wij wachten niet af maar komen zelf tussenbeide als ťťn van de partijen zijn verplichtingen niet tijdig nakomt.
  • In tal van schadedossiers hebben wij de bevoegdheid om zelf te regelen en uit te betalen, wat natuurlijk de snelheid van regelen ten goede komt.
  • Wij informeren je over welke stappen er nog mogelijk zijn, indien het dossier niet loopt zoals je zelf zou willen, tot zelfs voor de rechtbank.
Met andere woorden: je wordt gedurende de schadeafhandeling bijgestaan en geÔnformeerd. Wij verdedigen je belangen ten opzichte van de maatschappij.
 
 
Beleggingen op ieders maat:
 
"Heb je een goede belegging voor mij die veel opbrengt...?" Op deze vraag antwoorden wij steevast: NEEN. Er bestaat geen goede belegging omdat ieder risicoprofiel anders is.
 
Wij nemen de tijd om samen met jou te zoeken naar een belegging op maat. Wij trachten te weten welk soort belegger je bent, hoe je andere beleggingen verdeeld zijn, korte- of lange termijn, met of zonder risico, opvraagbaar of niet ... Kortom, ons doel is een belegging te vinden waarin je jezelf kan terugvinden.
 
In elk segment kunnen wij een aantal beleggingen aanbieden, zodat je steeds met een gepaste beleggingsformule naar huis kan keren.
 
 
Immo:
 
Door een nauwe samenwerking met Hestor kunnen wij je doorverwijzen om je optimaal te laten begeleiden bij alle aspecten van het kopen, verkopen of verhuren van uw (toekomstige) eigendom. Zij dragen net als ons een goede service en dienstverlening, zowel commercieel als juridisch, hoog in het vaandel en hebben een proactieve en innovatieve aanpak.
 
 
Leningen:
 
Iedereen krijgt wel eens te maken met een lening. Dit kan zowel voor een aankoop grond, aankoop woning, nieuwbouw of verbouwing zijn. Wij bieden je verschillende kredietformules aan.
 
Bij een lening speelt het intrestpercentage een belangrijke rol, gezien hieruit het afbetalingsbedrag volgt. Het is dus belangrijk om te vergelijken. Wij kunnen je dit 'loopwerk' besparen en zoeken zelf de markt af om te vergelijken. Je kan dus steeds rekenen op een scherp tarief!  Eveneens optimaliseren wij je belastingsituatie.
 
 
Belastingservice voor elke particulier:
 
Elk jaar opnieuw krijgen we een bruine omslag in de brievenbus met de nodige documenten voor aangifte van de belastingen. Vind je dit een lastig 'karwei'? Zou je dit liever aan iemand anders overlaten?
 
Geen probleem, wij kunnen je hierbij helpen. Vanaf het invullen tot de berekening kan je op ons beroep doen. Om dan nog niet te zwijgen over de tips om minder belastingen te betalen!
 
 
Wij luisteren naar de klant:
 
Jij staat centraal en wij willen het jou naar je zin maken. Wij doen er alles voor om dat te bereiken. Wij verbeteren en verruimen de service waarop je recht hebt en informeren je zo goed als wij kunnen. Onze ruime kantooruren en onze 24 uur op 24 uur bereikbaarheid zorgen er alvast voor dat je ons steeds kan bereiken.
 
Heb je liever dat wij langskomen? Geen probleem, je hoeft het maar te vragen.
 
Wij werken aan jouw tevredenheid:
 
Wij blijven steeds beschikbaar voor iedereen die een klacht heeft ... of een suggestie. Trouwens, wij staan open voor verbeteringen in de dienstverlening naar je toe.
 
Wij vernieuwen:
 
Wij investeren voortdurend in nieuwe hulpmiddelen en procedures om onze service beter en sneller te laten verlopen.
 

 
 
 
 
   
   
   
    Disclaimer | Privacy Charter | Belangenconflict | Duurzaamheid | Verbonden agent van DVV Verzekeringen
© 2003 - 2024 DVV Zakenkantoor BV - dvvzakenkantoor@dvv.be | Webdesign R-eBus