Je bent hier > Producten/Diensten > Verzekeringen > Privť > Gewaarborgd Inkomen      
   

Gewaarborgd Inkomen
 
Je inkomen gewaarborgd
 
Als zelfstandig schrijnwerker kende je - zoals zovele zelfstandigen trouwens - een moeilijke start. Langzaam maar zeker bouwde je echter een uitstekende reputatie op. Resultaat: aan klanten geen gebrek en je verdiende goed je brood. Verdiende, want bij het zagen van een plank, raakte je ernstig gewond aan de hand. Verdict van de dokter: minstens twee maanden arbeidsongeschikt. Daardoor ben je momenteel aangewezen op je spaarrekening.
 
Of je nu zelfstandige bent of niet, dankzij de verzekering Gewaarborgd Inkomen ben je ook zeker van je inkomen als je arbeidsongeschikt wordt door een ongeval of een ziekte. Deze verzekering vormt de ideale aanvulling bij het vervangingsinkomen dat je krijgt van de sociale zekerheid. Dat vervangingsinkomen is immers beperkt en haalt zeker niet het niveau van jouw salaris.
 
Voor zelfstandigen is de situatie nog minder gunstig: zij krijgen tijdens de eerste maand van hun arbeidsongeschiktheid geen enkele vergoeding. Dankzij de verzekering Gewaarborgd Inkomen behoud je je levensstandaard en kun je je financiŽle verplichtingen nakomen (terugbetaling van je hypothecaire lening, betaling van de huur, terugbetaling van een persoonlijke lening,...).
 
 
 

 
 
 
 
   
   
   
    Disclaimer | Privacy Charter | Belangenconflict | Duurzaamheid | Verbonden agent van DVV Verzekeringen
© 2003 - 2023 DVV Zakenkantoor BV - dvvzakenkantoor@dvv.be | Webdesign R-eBus