Je bent hier > Producten/Diensten > Verzekeringen > Privé > Fietsverzekering-bijstand      
   

De Belg en zijn/haar fiets. Iedereen heeft er wel één thuis staan: van de klassieke fiets voor naar school, de racefiets of mountainbike voor de sportievelingen, de elektrische fiets voor diegene die een duwtje in de rug willen.
 
Wist je dat er in België ruim 31000 geregistreerde fietsdiefstallen per jaar zijn?
 
Fietsbijstand
 
Je rijdt met je elektrische fiets langsheen de velden en je voelt je band leeglopen. Je bent toch wel enkele kilometers van een dorp verwijderd en ? erger nog ? je hebt niets bij om de band te repareren, laat staan dat je weet hoe je dat wiel eruit krijgt.
 
Onze fietsbijstandverzekering is de oplossing! Eén telefoontje en hulp komt ter plaatse.
 
Voordeel! Deze dekking is gratis als je gezin tenminste 1 verzekeringspolis heeft lopen (of onderschreven) binnen 3 van de 4 volgende productgroepen: autoverzekering, brandverzekering, familiale verzekering en levensverzekering/financiële producten bij DVV Verzekeringen.
 
 
Fietsomnium
 
Met wat vrienden rijd je elke zondagochtend een mooie rit met je koersfiets. Door een oneffenheid in de weg, kom je ten val. Godzijdank heb je enkel wat schaafwonden, maar je carbon fietskader is gebroken.
 
Met onze fietsomnium wordt de schade aan je fiets vergoed of - bij totaal verlies - een verzekerd bedrag uitbetaald. Zelfs bij diefstal is er dekking.
 
Tip? Is mijn elektrische fiets nu meeverzekerd in mijn familiale verzekering? Lees verder in meer info!
 
 
 

 
 
 
 
   
   
   
    Disclaimer | Privacy Charter | Belangenconflict | Duurzaamheid | Verbonden agent van DVV Verzekeringen
© 2003 - 2024 DVV Zakenkantoor BV - dvvzakenkantoor@dvv.be | Webdesign R-eBus