Je bent hier > Producten/Diensten > Beleggingen > Leven - Pensioensparen      
   

Leven - Pensioensparen
 
Een mooie som bijeensparen tegen pensioenleeftijd
 
Je kan er niet meer omheen. De pensioenkas geraakt druppelsgewijs leeg en we dienen hiermee nu al rekening te houden. De voorziene uitkering is een pak lager dan je huidig inkomen. We moeten ons zelfs zorgen maken of er nog wel een uitkering zal zijn. Onze uitgaven daarentegen blijven dezelfde. Vandaar het belang om nu al een beetje spaargeld opzij te zetten tegen later. De uitbetaling op pensioenleeftijd zorgt dan voor een aangename aanvulling op de pensioenuitkering.
 
FinanciŽle bescherming in geval van overlijden
 
Je gezin. Je staat altijd voor hen klaar en zorgt er ook voor dat ze op financieel vlak niks tekortkomen. En je wilt natuurlijk niks liever dan dat ook hun toekomst verzekerd is, ook als je er niet meer bent.
 
Het uitgangspunt van de levensverzekering is uw gezin, uw inkomen en uzelf te beschermen tegen de zware gevolgen van een onverwacht overlijden. Het kapitaal dat je zelf kiest, komt vrij bij het overlijden. Je bent verzekerd vanaf je eerste premie en het kapitaal wordt uitgekeerd bij het overlijden, wanneer dat ook is.
 

Vb. Je wenst een contract waarbij je voor je pensioen spaart, maar bij overlijden er minimaal 25.000 Eur voorzien is, ongeacht het tijdstip. Indien je de 65-jarige leeftijd bereikt ontvang je dus de gespaarde som.  Indien je vroegtijdig zou overlijden, zouden je nabestaanden de op dat moment gespaarde som ontvangen, met een minimum van 25.000 Eur..

Vb. Je wenst  een contract waarbij je zeker wil zijn - bij overlijden - dat er een kapitaal wordt uitbetaald om de toekomstige studiekosten van je kinderen te dekken .

 
Je merkt het, een degelijk gesprek is nodig om samen met jou een combinatie te vinden die perfect op de gezinssituatie is afgestemd.
 
 
 

 
 
 
 
   
   
   
    Disclaimer | Privacy Charter | Belangenconflict | Duurzaamheid | Verbonden agent van DVV Verzekeringen
© 2003 - 2024 DVV Zakenkantoor BV - dvvzakenkantoor@dvv.be | Webdesign R-eBus