Je bent hier > In de kijker      
   

In de kijker
 
Actie auto !
 

Tot 31/03/2019 krijg je bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering twee maand gratis op de eerste jaarlijkse premie voor alle waarborgen in de polis!!  Bij een vervanging voertuig in een bestaand contract krijg je twee maand gratis op alle formules omnium.

Vraag vrijblijvend een offerte en geniet van een scherpe premie!*

 

Meer info vind je onder

 

Produkten/Diensten - Verzekeringen - Privé - Auto

 

*2 maanden gratis + 10 betalend op de eerste jaarpremie voor een nieuwe autoverzekering onderschreven tot 31/03/2019. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV Verzekeringen het risico aanvaardt. Het aanbod  auto is geldig voor personen die geen ongeval in fout gehad hebben de voorbije 5 jaar en mits aanvaarding van het risico.Voor de franchise, de gedekte goederen, de eventuele limieten en uitsluitingen van de dekking en voor de contactgegevens van de klachtendienst, kan u terecht bij ons kantoor.

 
PensioenOvereenkomst voor Zelfstandigen
 
Sinds 2/7/2018 krijgen zelfstandigen en vrije beroepers in een éénmanszaak nu eindelijk een bijkomen product om hun pensioen op te bouwen(bovenop VAPZ.
 
Meer info vind je onder Produkten/Diensten - Verzekeringen - KMO - Bedrijfsleider - POZ
 
Actie Woonkrediet !
 

Een eigen thuis, daar dragen wij ook ons steentje bij! Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke service én krijg je een antwoord op al je financierings- en verzekeringsvragen.

 

Concreet:

  • Je kan kiezen uit een heel gamma van oplossingen tegen de beste rentevoet
  • Wij optimaliseren je fiscale situatie. Zo ben je zeker dat je niet naast belastingverminderingen grijpt waar je recht op hebt.
  • Je kan bedragen die je al hebt terugbetaald opnieuw lenen om je woning te verfraaien of te renoveren. En dat zonder bijkomende notariskosten.
  • We bieden je een schuldsaldoverzekering aan tegen een zeer scherpe prijs.

Zoek je een woonkrediet met een voordelige rentevoet plus een service waar je altijd op kan rekenen? Ga dus niet in op het eerste voorstel dat je onder ogen krijgt, maar kom bij ons langs ... en vergelijk!

Meer info vind je onder Produkten/Diensten - Leningen - Hypothecaire Leningen

 
Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen (VAPZ)
 

Zelfstandig? Laat je belastinggeld niet verloren gaan. Maak er spaargeld van!

Je kent het probleem als geen ander. Als zelfstandige betaal je heel veel sociale bijdragen, terwijl je nu al weet dat je later een klein pensioentje krijgt. Maar je hebt wel wat anders te doen dan daarover te piekeren. Neem daarom even de tijd om kennis te maken met het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen.

Met het VAPZ vul je in de eerste plaats je wettelijk pensioen aan. Jij bepaalt hoeveel je opzij zet, in hoeveel stortingen per jaar. Dankzij de fiscale en parafiscale voordelen kan je ook nog gemiddeld 60% van de premie recupereren.

Wil je weten wat een VAPZ voor jou betekent? Ik maak voor jou met alle plezier een vrijblijvende, gepersonaliseerde simulatie. Met alle mogelijke opties, of zo eenvoudig mogelijk. Jij beslist.

Maak dus snel een afspraak, en dan bekijken we het samen.

Meer info vind je onder Produkten/Diensten - Verzekeringen - KMO - Bedrijfsleider - Vrij Aanvullend Pensioen

 
 

 
 
 
 
   
   
   
    Disclaimer | Privacy Charter | Partner van DVV Verzekeringen | © 2003 - 2019 DVV Zakenkantoor bvba - dvvzakenkantoor@dvv.be | Webdesign R-eBus