Je bent hier > In de kijker      
   

 
Belastingen
 
Het is weer zover ... de bruine omslag is in je brievenbus gevallen, tax-on-web wacht op je log-in of je wil de voorafberekende aanslag controleren! Door het ontelbaar aantal codes, ziet het er nog complexer uit dan een lottoformulier. Zie je dit niet goed zitten en wens je hulp? Geen probleem, je kan daarvoor bij ons terecht!

Je hoeft dit dus niet zelf te doen. Wij kunnen je gerust helpen met het invullen van de brief en het berekenen van het resultaat.

Meer info vind je onder Produkten/Diensten - Belastingservice

 
 
Actie woningverzekering
 
Ben je huurder of eigenaar van een appartement of een huis, en op zoek naar een goede bescherming voor je thuis?

Wil je wel eens vergelijken? Van 15/05/2022 tot 30/06/2022 krijg je op de woningverzekering (nieuw of overname) maar liefst twee maanden gratis* verzekering op de eerste jaarpremie die je betaalt! 

Contacteer ons voor een offerte en/of een doorlichting van de dekkingen!

Meer info vind je onder Produkten/Diensten - Verzekeringen - Privé - Brand

*2 maanden gratis + 10 betalend op de eerste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon onderschreven tussen 15/05 en 30/06/2022 Op voorwaarde dat DVV Verzekeringen het risico aanvaardt.Voor de franchise, de gedekte goederen, de eventuele limieten en uitsluitingen van de dekking en voor de contactgegevens van de klachtendienst, kan u terecht bij ons kantoor. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar.

 
 
Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen (VAPZ)
 

Zelfstandig? Laat je belastinggeld niet verloren gaan. Maak er spaargeld van!

Je kent het probleem als geen ander. Als zelfstandige betaal je heel veel sociale bijdragen, terwijl je nu al weet dat je later een klein pensioentje krijgt. Maar je hebt wel wat anders te doen dan daarover te piekeren. Neem daarom even de tijd om kennis te maken met het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen.

Met het VAPZ vul je in de eerste plaats je wettelijk pensioen aan. Jij bepaalt hoeveel je opzij zet, in hoeveel stortingen per jaar. Dankzij de fiscale en parafiscale voordelen kan je ook nog gemiddeld 60% van de premie recupereren.

Wil je weten wat een VAPZ voor jou betekent? Ik maak voor jou met alle plezier een vrijblijvende, gepersonaliseerde simulatie. Met alle mogelijke opties, of zo eenvoudig mogelijk. Jij beslist.

Maak dus snel een afspraak, en dan bekijken we het samen.

Meer info vind je onder Produkten/Diensten - Verzekeringen - KMO - Bedrijfsleider - Vrij Aanvullend Pensioen

 
 

 
 
 
 
   
   
   
    Disclaimer | Privacy Charter | Duurzaamheid | Partner van DVV Verzekeringen | © 2003 - 2022 DVV Zakenkantoor BV - dvvzakenkantoor@dvv.be | Webdesign R-eBus