Je bent hier > In de kijker      
   

In de kijker
 
Actie woningverzekering !
 

Huurder of eigenaar? Van een appartement of een huis?

 

Ben je op zoek naar een woningverzekering of wil je wel eens vergelijken? Van 22 februari tot 30 april 2018 krijg je op de woningverzekering (nieuw of overname) maar liefst 2 maanden gratis* verzekering op de eerste jaarpremie die je betaalt !!

 

Contacteer ons voor een offerte en/of een doorlichting van de dekkingen!

 

Meer info vind je onder Produkten/Diensten - Verzekeringen - Privé - Brand

* 2 maanden gratis + 10 betalend. Aanbod geldig op de eerste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon met of zonder bijkomende opties en mits aanvaarding van het risico. Korting niet cumuleerbaar met andere kortingen.

 
Actie Woonkrediet !
 

Een eigen thuis, daar dragen wij ook ons steentje bij! Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke service én krijg je een antwoord op al je financierings- en verzekeringsvragen.

 

Concreet:

  • Je kan kiezen uit een heel gamma van oplossingen tegen de beste rentevoet
  • Wij optimaliseren je fiscale situatie. Zo ben je zeker dat je niet naast belastingverminderingen grijpt waar je recht op hebt.
  • Je kan bedragen die je al hebt terugbetaald opnieuw lenen om je woning te verfraaien of te renoveren. En dat zonder bijkomende notariskosten.
  • We bieden je een schuldsaldoverzekering aan tegen een zeer scherpe prijs.

Zoek je een woonkrediet met een voordelige rentevoet plus een service waar je altijd op kan rekenen? Ga dus niet in op het eerste voorstel dat je onder ogen krijgt, maar kom bij ons langs ... en vergelijk!

Meer info vind je onder Produkten/Diensten - Leningen - Hypothecaire Leningen

 
Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen (VAPZ)
 

Zelfstandig? Laat je belastinggeld niet verloren gaan. Maak er spaargeld van!

Je kent het probleem als geen ander. Als zelfstandige betaal je heel veel sociale bijdragen, terwijl je nu al weet dat je later een klein pensioentje krijgt. Maar je hebt wel wat anders te doen dan daarover te piekeren. Neem daarom even de tijd om kennis te maken met het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen.

Met het VAPZ vul je in de eerste plaats je wettelijk pensioen aan. Jij bepaalt hoeveel je opzij zet, in hoeveel stortingen per jaar. Dankzij de fiscale en parafiscale voordelen kan je ook nog gemiddeld 60% van de premie recupereren.

Wil je weten wat een VAPZ voor jou betekent? Ik maak voor jou met alle plezier een vrijblijvende, gepersonaliseerde simulatie. Met alle mogelijke opties, of zo eenvoudig mogelijk. Jij beslist.

Maak dus snel een afspraak, en dan bekijken we het samen.

Meer info vind je onder Produkten/Diensten - Verzekeringen - KMO - Bedrijfsleider - Vrij Aanvullend Pensioen

 
 

 
 
 
 
   
   
   
    Disclaimer | Partner van DVV Verzekeringen | © 2003 - 2014 DVV Zakenkantoor bvba - dvvzakenkantoor@dvv.be | Webdesign R-eBus