Je bent hier > Wie zijn wij > Onze medewerkers      
   

Onze medewerkers
 

Stefan Maes werd geboren in 1970, samenwonend, pluspapa en studeerde af in 1993 als licenciaat in de handels- en financiële wetenschappen. Hij is meteen begonnen in de verzekeringen als bediende. Na drie jaar stapte hij mee in DVV Zakenkantoor en bekleedt er nu de functie van medezaakvoerder. Hij houdt zich naast de verkoop en beheer van de lopende zaken, specifiek bezig met de klantenboekhouding en de kantoorwerking. Hij spitst zich vooral toe op beleggingen, financieringen en op verzekeringen van KMO's. In de weinige vrije tijd die er rest, heeft Stefan als voornaamste hobby fitness.

E-mail: Stefan.maes@dvv.be

Tel: 03/780.71.75

 

Filip De Schryver, een fervente sportfreak, is geboren in 1967, gehuwd en vader van een tweeling. Na het overlijden van zijn vader in 1986 nam hij diens verzekeringsportefeuille over en vestigde hij zich als zelfstandig verzekeringsconsulent. Sinds 1997 is hij medezaakvoerder van DVV Zakenkantoor. Hij houdt zich naast de commerciŽle uitbouw en het onderhoud van de verzekeringsportefeuille voornamelijk bezig met de zwaardere schadedossiers en hypothecaire leningen.

E-mail: Filip.de.schrijver@dvv.be

Tel: 03/780.71.74

 

Bart Jaspers, geboren in 1975, woont samen met Christine en hun kinderen Sarah en Jonas. Als actief trompettist in verschillende muziekverenigingen gaat zijn voornaamste interesse uit naar muziek. In 1999 behaalde hij zijn diploma "Gegradueerde in het bedrijfsbeheer - Optie Financie- en Verzekeringswezen". Voordat hij in januari 2005 in dienst trad bij DVV Zakenkantoor, was hij reeds vijf jaar actief als dossierbeheerder Brand en Familiale verzekeringen. Op kantoor bestaat zijn voornaamste functie uit het advies over verzekeringen en het actief uitbouwen van de klantenrelaties. Ook de coördinatie van de commerciële acties en de klantenboekhouding behoort tot zijn activiteiten.

E-mail: Bart.jaspers@dvv.be

Tel: 03/780.71.70

 

Centa Pieters geboren in 1987, samenwonend en mama van een zoon. Na 6 jaar gewerkt te hebben in een all-round functie bij een onafhankelijk makelaar, heeft zij sinds september 2022 de stap gezet naar ons kantoor. Zij is het eerste aanspreekpunt bij schadegevallen en volgt je schadedossier tot in de puntjes op, van begin tot einde. Naast haar werk heeft zij een passie voor politiek, fotografie en reizen.

E-mail: Centa.pieters@dvv.be

Tel: 03/780.71.72

 

Filip Bruggeman, geboren in 1981, is gehuwd en papa van 2 zonen. Hij is in 2003 afgestudeerd als gegradueerde in Bedrijfsbeheer met als optie "Financie- en verzekeringswezen". Na 12 jaar ervaring te hebben opgedaan in de verzekeringssector - waarvan 5 jaar in de makelarij en 7 jaar als verzekeringsverantwoordelijke binnen een bankkantorennet - is hij in september 2015 het team van DVV Zakenkantoor komen versterken.  Hij zal instaan voor de commerciële ondersteuning  van beide kantoren, zowel in het servicen van het bestaande cliënteel als uitbouw van de verzekeringsportefeuille. Zijn vrije tijd besteed hij liefst samen met zijn gezin, naast fietsen en lopen.

E-mail: Filip.bruggeman@dvv.be

Tel: 052/49.98.05

 

Bart Van Couwenberghe, geboren in 1971, vader van 3 dochters. Als gegradueerde in de verzekeringen heeft hij 8 jaar op de schadedienst van de hoofdzetel gewerkt. Met deze ervaring op zak is hij in 2000 naar Hamme afgezakt om daar het lokale kantoor te versterken. Als kantoorverantwoordelijke staat hij dag in dag uit klaar voor de klanten om ze te adviseren op vlak van verzekeringen en beleggingen en zorgt ervoor dat je schadegeval snel en vlot wordt geregeld. Buiten de kantooruren is hij actief in de tafeltennissport, dit als speler en als jeugdtrainer.

E-mail: Bart.van.couwenberghe@dvv.be

Tel: 052/49.98.05

 

John Vandenberghe, geboren in 1972, gehuwd en papa van dochter Marie. Hij studeerde af als licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Na 12 jaar in dienst bij Dexia Bank, waar hij onder meer de functie verzekeringsverantwoordelijke waarnam, maakte hij op 1 januari 2010 de overstap naar ons kantoor en is sinds 2016 medezaakvoerder. Hij staat exclusief in voor het advies aan de zelfstandigen en bedrijven-KMO's en het uitbouwen van deze relaties. Als ontspanning kan je hem dikwijls op de motor terugvinden en als er nog een gaatje vrij is, pikt hij ook graag een muziekoptreden mee.

E-mail: John.vandenberghe@dvv.be

Tel: 03/780.71.77

 

Isabel Van De Sijpe is geboren in 1984 en samenwonend. Ze is afgestudeerd als Onthaal en PR-assistente. Na 7 jaar ervaring in de papiersector als secretaresse, vervoegde ze in april 2014 ons team. Bij een bezoek aan ons kantoor of aan de telefoon, is zij het eerste aanspreekpunt aan de balie... de stem en het gezicht van het kantoor, waarbij zij u graag te woord staat en op weg helpt. In haar vrije tijd kookt ze graag, maar ook fietsen en wandelen zijn één van haar favoriete bezigheden.

E-mail: Isabel.van.de.sijpe@dvv.be

Tel: 03/780.71.71

 

Wim Temmerman geboren in 1968, is samenwonend en papa van drie dochters: Eva, Anne en Merel. In 1990 studeert hij af als Gegradueerde in Verzekeringen. Na zijn legerdienst begint hij in 1991 als schadebeheerder Rechtsbijstand Auto bij 'De Volksverzekering'. In 1996 verhuist hij naar het kantoor Belsele waar hij in 1998 als zaakvoerder GhesquiŤre & Temmerman bvba (DVV Belsele) mee opricht. Vanaf 2017 wordt hij medezaakvoerder van DVV Zakenkantoor en houdt zich in het kantoor Belsele vooral bezig met de kantoorwerking, de marketing en commerciŽle acties van de drie kantoren en is hij verantwoordelijk voor social media. In de resterende tijd geniet hij samen met zijn gezin van lopen en reizen en pikt hij af en toe een muziekfestival mee.

E-mail: wim.temmerman@dvv.be

Tel: 03/772.10.97

 

Nikita Vercauteren geboren in 1993, is samenwonend met Kenny en plusmama van Rune. In 2017 behaalde ze een master in Klinische Psychologie. Ze was 3 jaar People manager bij een voedingsbedrijf in Sint-Niklaas en vond dat het tijd werd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ze gooide het dan ook over een andere boeg en voegde zich bij het team van DVV Zakenkantoor in Belsele. Zij is het eerste aanspreekpunt in het kantoor, adviseert u graag over onze verzekeringen en helpt u met plezier verder bij de aangifte en het beheer van schadegevallen. Waar ze het meeste van kan genieten is reizen, koken, badminton, fietsen en fotografie.

E-mail: nikita.vercauteren@dvv.be

Tel: 03/772.10.97

 

Martine Wauman is geboren in 1969, gehuwd en moeder van een zoon. Reeds in juli 1987 is zij in dienst getreden bij DVV Verzekeringen in Brussel. Na 30 jaar gewerkt te hebben onder andere op de afdeling polissen brand en het beheer van de verzekeringsportefeuilles van sociale organisaties, heeft zij in 2017 het kantoor in Sint-Niklaas vervoegd. Hier verleent zij voornamelijk administratieve ondersteuning voor de verzekeringen van KMO's en zelfstandigen. In haar vrije tijd is ze creatief bezig met kantklossen, borduren, breien,... maar ook van een fietstocht kan ze genieten.

E-mail: martine.wauman@dvv.be

Tel: 03/780.71.78

 

Benny De Pelsmaeker is geboren in 1983 te Lüdenscheid, gehuwd met Kim en trotse ouder van Mathéo en Louis. Na de middelbare studies is hij gestart bij ING te Belsele waar hij 15 jaar actief is geweest, van loket/onthaal medewerker tot het mede-aanspreekpunt voor kredieten en verzekeringen. Op 01/01/2019 heeft hij de stap gezet naar het DVV kantoor in Belsele als all-round medewerker in verzekeringen, kredieten en beleggingen. In zijn vrije tijd volgt hij zijn kinderen van het ene voetbalveld naar het ander, zowel als ouder, speler en bestuurslid.

E-mail: benny.de.pelsmaeker@dvv.be

Tel: 03/772.10.97

 

Kimberly Roosendans is gehuwd en mama van 3. Oorspronkelijk gestart in de retail-verkoop, sedert 2019 actief in de verzekeringswereld en vanaf 2023 in kantoor Grembergen en Sint-Niklaas luistert, helpt en begeleidt zij je graag in het verzekerings-, spaar- en beleggingskluwen met klare taal. Als administratieve duizendpoot kan je bij haar steeds terecht voor een lach maar ook een traan. Haar motto: voor elk probleem, een oplossing. Zij is een dromer, durver, doener en wordt in haar vrije tijd gelukkig van hele kleine dingen zoals een koffie op haar balkon in het ochtendgloren.

E-mail: kimberly.roosendans@dvv.be

Tel: 03/780.71.73

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
    Disclaimer | Privacy Charter | Belangenconflict | Duurzaamheid | Verbonden agent van DVV Verzekeringen
© 2003 - 2024 DVV Zakenkantoor BV - dvvzakenkantoor@dvv.be | Webdesign R-eBus