Je bent hier > Producten/Diensten      
   

Producten/Diensten
 
DVV Zakenkantoor is uitgegroeid tot een kantoor met zeer ruime kantooruren, 24u/24u bereikbaarheid, uitgebreid aanbod aan producten en diensten, specialisatie en een persoonlijke bijstand bij schade.
 
Verzekeringen van hoge kwaliteit:
 
Wij stemmen jouw verzekeringspakket perfect af op jou en je behoeften. Wij leggen de nadruk op kwaliteit, zonder de prijs uit het oog te verliezen. Er zijn altijd goedkopere polissen of goedkopere maatschappijen, maar goede service kan je maar geven als ook de betreffende verzekeringsmaatschappij aan dit aspect belang hecht. Een goede relatie met een maatschappij geeft ons als kantoor ook meer mogelijkheden.
 
Als exclusieve Verbonden agent van DVV Verzekeringen (DVV verzekeringen is een handelsbenaming van DIB NV, verzekering maatschapij toegelaten onder code 0037), hebben we ook de mogelijkheid om op andere maatschappijen beroep te doen (dit in samenwerking met VDL interass, CBFA 023450 A). Dit geeft ons de kans om op de verzekeringsmarkt op zoek te gaan naar de verzekeringsoplossing die het best bij jou past, zowel het soort contract als de prijs-kwaliteit.
 
Om je het opzoekwerk gemakkelijk te maken, is er een deelkeuze tussen Privé, KMO, Verenigingen
 
 
Schadebijstand van bij de aangifte tot bij de uitbetaling:
 
Bij schade sta je niet alleen! Wij zijn geen kantoor dat je de papieren meegeeft en je aan je lot overlaat: NEEN!
 
  • Nadat wij op de hoogte zijn gebracht van je geleden schade en een bezoek nodig blijkt te zijn, komen wij graag ter plaatse om de omvang van de schade te bepalen. Trouwens, doordat we 24 uur op 24 uur bereikbaar zijn, kunnen we je - op het moment van het schadegeval - reeds telefonisch bijstaan en de nodige informatie meedelen wat je te doen staat.
  • Wij zorgen voor een vlotte samenstelling van het volledige dossier, dit om nodeloze vertragingen te vermijden. Wij bezorgen en helpen je met de nodige documenten (schade-aangifte, bestekken, gegevens tegenpartij opvragen, ...). Wij stellen indien nodig de juiste expert aan voor schatting van de schade en zijn ook steeds persoonlijk aanwezig bij de expertise (behalve bij autoschade). Wens je dat wij de herstelling (in natura) regelen, geen probleem !
  • Wij volgen stipt de briefwisseling en communicaties op tussen alle betrokken partijen. Wij noteren elke stap in het dossier (brieven, telefoons, bezoeken, ...) zodat wij je ten allen tijde kunnen informeren over de stand van zaken. Dit gebeurt op een actieve manier. Wij wachten niet af maar komen zelf tussenbeide als één van de partijen zijn verplichtingen niet tijdig nakomt.
  • In tal van schadedossiers hebben wij de bevoegdheid om zelf te regelen en uit te betalen, wat natuurlijk de snelheid van regelen ten goede komt.
  • Wij informeren je over welke stappen er nog mogelijk zijn, indien het dossier niet loopt zoals je zelf zou willen, tot zelfs in de rechtbank.
Met andere woorden: je wordt gedurende de schadeafhandeling bijgestaan en geïnformeerd. Wij verdedigen je belangen ten opzichte van de maatschappij.
 
 
Beleggingen op ieders maat
 
"Heb je een goede belegging voor mij die veel opbrengt...?" Op deze vraag antwoorden wij steevast: NEEN. Er bestaat geen goede belegging omdat iedereen zijn risicoprofiel anders is.
 
Wij nemen de tijd om samen met jou te zoeken naar een belegging die je wenst. Wij trachten te weten wat voor soort belegger je bent, hoe je andere beleggingen verdeeld zijn, korte- of lange termijn, met of zonder risico, opvraagbaar of niet ... Kortom, ons doel is een belegging te vinden waarin je jezelf kan terugvinden.
 
In elk segment kunnen wij een aantal beleggingen aanbieden, zodat je steeds met een gepaste beleggingsformule naar huis kan keren.;
 
Daarenboven kan je op regelmatige basis inschrijven op tijdelijke uitgiftes van beleggingen.
 
 
Hypothecaire leningen:
 
Wij zijn makelaar in hypothecaire kredieten en tevens lid van HYPO-EXPERT.BE
 
Iedereen krijgt wel eens te maken met een lening. Dit kan zowel voor een aankoop grond, aankoop woning, nieuwbouw of verbouwing zijn.
 
Bij een lening speelt het intrestpercentage een belangrijke rol, gezien hieruit het afbetalingsbedrag volgt. Het is dus belangrijk om te vergelijken. Wij kunnen je dit 'loopwerk' besparen en zoeken zelf de markt af om te vergelijken. Je kan dus steeds rekenen op een scherp tarief!;
 
 
Belastingservice voor elke particulier:
 
Elk jaar opnieuw krijgen we een bruine omslag in de brievenbus met de nodige documenten voor aangifte van de belastingen. Vind je dit een lastig 'karwei'? Zou je dit liever aan iemand anders overlaten?
 
Geen probleem, wij kunnen je hierbij helpen. Vanaf het invullen tot de berekening kan je op ons beroep doen. Om dan nog niet te zwijgen over de tips om minder belastingen te betalen!
 
 

 
 
 
 
   
   
   
    Disclaimer | Privacy Charter | Belangenconflict | Duurzaamheid | Verbonden agent van DVV Verzekeringen
© 2003 - 2023 DVV Zakenkantoor BV - dvvzakenkantoor@dvv.be | Webdesign R-eBus