Je bent hier > Producten/Diensten > Verzekeringen > Privé > Family Protect      
   

Family Protect
 
Heel het gezin overal beschermd. FHBO: Financiële Hulp Bij Ongevallen.
 
Gelukkig lopen heel wat ongelukjes goed af, maar wat als jij of iemand van je gezin ernstig gewond geraakt? Dan heb je FHBO nodig: Financiële Hulp Bij Ongevallen. Family Protect is de verzekering die heel je gezin financieel beschermt tegen ongevallen in het privé-leven.
 
Family Protect verzekert je thuis. Net zo goed in de woonkamer - de gevaarlijkste plek in huis ? als in de garage en de tuin. Maar ook ben je buitenshuis verzekerd: als je sport, klust of je hobby beoefent. Bovendien blijf je verzekerd wanneer je met vakantie gaat. Ook in het verkeer ben je zeker van Family Protect. Deze gezinsongevallenverzekering beschermt heel je gezin.
 
Denk niet dat je huis de veiligste plaats is. 4 op de 10 ongevallen vinden in huis plaats. Dat is meer dan op het werk of in het verkeer. Wist je zelfs dat er tweemaal meer ongevallen in het privé-leven gebeuren dan in het verkeer? Vaak is er geen behandeling nodig in het ziekenhuis voor deze ongevallen, waarbij er dus geen tussenkomst is van de hospitalisatieverzekering. Toch kunnen deze kosten hoog oplopen: van dokters-, ziekenhuis- en behandelingskosten tot uitkeringen bij blijvende letsels of overlijden.
 
 
 

 
 
 
 
   
   
   
    Disclaimer | Privacy Charter | Duurzaamheid | Partner van DVV Verzekeringen | © 2003 - 2021 DVV Zakenkantoor BV - dvvzakenkantoor@dvv.be | Webdesign R-eBus